مواد لازم برای درست کردن كلوچه بادمجان كبابی
زرده تخممرغ ۱ عدد
نمك و فلفل و کنجد و آرد به اندازه نیاز
پنير پيتزا بیست گرم
پنير سفيد پنجاه گرم
بادمجان كبابي ۲ عدد
كره ۱ قاشق سوپخوري
نمك ۱ قاشق چايخوري
روغن مايع و آب از هر کدام نیم پيمانه
طرز تهیه
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها بگزارید و دو طرف آن را به هم بچسبانید و دو طرف روبهرو را به هم برسانید و مثل بقچه بپیچانید و در سيني فر چرب شده بگزارید . روي آنها اول زرده تخممرغ بمالید و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت بیست تا بیست و پنج دقيقه بگزارید .