مواد لازم برای درست کردن مافین ذرت
پیازچه : دو عدد، خرد شده
نمک : به اندازه نیاز
تخم مرغ : دو عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو : صد و سی گرم
بیکینگ پودر : دو قاشق چایخوری
شیر : یک پیمانه
آرد سفید : دو و نیم پیمانه
آرد ذرت : نصف پیمانه
طرز تهیه مافین ذرت
بکینگ پودر و آرد سفید و آرد ذرت را در کاسه متوسطی الک نمایید .
بقیه مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر قاطی کنید .
مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
داخل قالب مافین را با کره چرب نمایید و آن را با یک تا دو قاشق از مایه پر کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست و ده درجه سانتیگراد به مدت بیست و پنج دقیقه بگزارید ، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوشرنگ شدن مافین استفاده نمایید و در آخر بعد از مدت زمان پخت برای پنج دقیقه در فر خاموش بگذارید، بعد در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو کنید .