مواد لازم برای درست کردن میگو با سس خردل برلی دو نفر – زمان پخت بیست دقیقه
میگوی پوست كنده متوسط : سیصد و چهل گرم
فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
خردل: دو قاشق غذاخوری
آب سیب: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: دو قاشق چایخوری
سیر كاملا خرد شده: دو حبه
پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
اول در یك تابه نچسب، سیر و پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
دوم آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه نمایید و آنها را بجوشانید، بعد شعله را كم كنید.
سوم میگوها را داخل مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.
چهارم گوجه فرنگیهای خرد شده را به بقیه مواد داخل ظرف بریزید و بگذارید بپزند.