آیا تا بحال به این موضوع اندیشیده اید که چگونه میشود که درمنزل خود برنج بکارید درادامه مطلب زیر به شما نشان خواهیم داد که چگونه در منزل خود برنج بکارید.
میتوانید برای خودتان برنج بکارید؟
زمانیکه میگوییم “به روشی” پس کاشت برنج در خانه قطعا میسر است، (مگر اینکه در پشت خانهی خود یک مزرعهی بزرگ شالیکاری داشته باشید!) اما بعید است که بتوانید محصول زیادی برداشت کنید. با این وجود، کاشت برنج در خانه یک پروژهی سرگرم کننده و دوست داشتنی است. کشت برنج در خانه درون گلدان صورت میگیرد بنابراین فضای زیادی را اشغال نمیکند مگر اینکه شما تصمیم داشته باشید برای این کار از حیاط پشتی خانه استفاده کنید.
این مطلب را بخوانید تا متوجه شوید که چگونه میتوانید در خانهی خود برنج پروش دهید.
چگونه برنج بکاریم؟
کاشت برنج آسان است اما اینکه برنج را چگونه بکاریم که تا زمان برداشت دوام بیآورد، کار مشکلی است. به طور ایدهآل، شما به حداقل ۴۰ روز متوالی که دمای هوا بیش از ۷۰ درجه فارنهایت (۲۱ درجه سانتی گراد) باشد، نیاز دارید. افرادی که در مناطق گرم زندگی میکنند بهترین شانس را برای انجام این کار دارند اما دیگر افراد نیز میتوانند خودشان دست به کار شوند و با قرار دادن برنجها در زیر نور در درون خانه، آنها را پرورش دهند.
در مرحلهی اول، شما باید یک یا چند گلدان پلاستیکی بدون روزنه پیدا کنید. تعداد یک یا چند گلدان بستگی به این دارد که شما میخواهید چه تعداد از این شبه مزرعههای شالیکاری مینیاتوری درست کنید. در مرحلهی بعد، بذرهای برنج را از یک فروشگاه لوازم باغبانی بخرید و یا برنجهای دانه بلند قهوهای رنگ را از فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید. برنجهای آماده که به دلیل فرآوری رنگشان سفید نیست، بهترین گزینه هستند. سطل یا گلدان پلاستیکی را به اندازهی ۱۵ سانتیمتر از خاک گلدانی یا خاک معمولی، پر کنید و روی خاک به میزان ۵ سانتیمتر آب بریزید. یک مشت پر از برنج دانه بلند را به گلدان اضافه کنید. برنجها در درون خاک ته نشین میشوند. گلدان را در محیط گرم و آفتابی قرار دهید و شبها آنرا به مکانی گرم انتقال دهید.
از این زمان به بعد برنجها دیگر نیاز به مراقبت زیاد ندارند. میزان آب بر روی خاک را در حد ۵ سانتیمتر یا بیشتر نگه دارید. زمانیکه طول برنجها به ۱۴ تا ۱۵ سانتیمتر رسید، سطح آب را به ۱۰ سانتیمتر افزایش دهید. سپس اجازه دهید که سطح آب در طول یک دورهی زمانی، خود به خود پایین برود. در شرایط ایدهآل، نباید گیاه در زمان برداشت محصول، درون آب قرار داشته باشد. اگر همه چیز خوب پیش برود، برنج بعد از ۴ ماه آمادهی برداشت است. رنگ ساقههای برنج از سبز به طلایی تغییر میکند که نشان دهندهی زمان برداشت محصول است. منظور از برداشت برنج، بریدن و دسته کردن خوشههای افشانی است که به ساقه ها چسبیدهاند. برای برداشت برنج، ساقهها را ببرید و اجازه دهید تا خشک شوند. آنها را درون روزنامه بپیچید و ۲ تا ۳ هفته در مکان گرم و خشک قرار دهید.
زمانیکه ساقههای برنج خشک شد، آنها را درون فر با دمای پایین (زیر ۲۰۰) به مدت یک ساعت برشته کنید. سپس شلتوکها (پوسته های برنج) را با دست جدا کنید. تمام شد! اکنون شما میتوانید به وسیلهی برنجهایی که خودتان کشت کردهاید، آشپزی کنید.