کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن
پسته یک ماده مقوی و خون ساز است که می توانید به روش های مختلف آن را مصرف کرد خام و پخته در این مطلب به آموزش کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن می پردازیم .
کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن ، مواد لازم :
شکلات سفید | ۵۰ گرم |
کنسرو شیرعسلی | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
پودر پسته | ۱۳۰ گرم |
پودر هل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکلات تلخ | ۱۵۰ گرم |
کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.
خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینیهای قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.
کیک پسته ای یک عصرانه سرشار انرژی برای شما