مواد لازم برای درست کردن کیک چیپس و شکلات و پسته
آب لیموی تازه : دو قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ : دو عدد درشت
تخم مرغ : سه عدد درشت
شیر : یک چهارم پیمانه
جوش شیرین : یک چهارم قاشق مرباخوری
کره نرم : شش قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق مرباخوری
شکر : ۱ پیمانه
چیپس شکلاتی نیمه شیرین : ۱ پیمانه
وانیل : کمی
مغز پسته بدون نمک : سه چهارم پیمانه
آرد :یک و نیم پیمانه
طرز تهیه کیک چیپس و شکلات و پسته
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید.
چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.
کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود.
در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید.
در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
جداگانه، شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید.
همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید.
کیک را به مدت چهل و پنج دقیقه در فر بگزارید .
ارزش غذایی صدو بیست و پنج گرم ( ۱ پیمانه ) پسته :
آهن : ۵.۲ میلی گرم
چربی : پنجاه و هفت گرم
فیبر : ۱۲.۷ گرم
کربوهیدرات : سی و چهار گرم
پروتئین : بیست و شش گرم
کالری : هفت صد و دو